RSS
Keresés
[MenuItem:Text,Hirmix]
Két „ártatlan báránykát” vegzál a rendőrség holmi nyaklánc miatt
police.hu 2014.08.19. 11:56:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. Róbert soltvadkerti és M. Dániel kecskeméti lakosok ellen.A 19 éves fiatalok megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2014. augusztus 12-én, 14 óra körüli időben, a Budapest IV., Pozsonyi utcában kitépték egy idős nő nyakából arany nyakláncát, és el akartak menekülni a helyszínről.

A néni segítségkérésére egy a Budapesti Rendőr-főkapitányság és egy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály állományába tartozó, szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel, akik a gyanúsítottak után futottak és elfogták őket. A fiatalokat a rendőrök a helyszínen visszatartották a szolgálatban lévő kollégáik kiérkezéséig.

A két gyanúsítottat a rendőrök előállították és őrizetbe vették. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatta le és kezdeményezték gyorsított eljárás keretében bíróság elé állításukat.

 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink