RSS
Keresés
[MenuItem:Text,Hirmix]
Lopták az áramot a cigányok, belehalt a gyerekük
kriminalis.hu 2014.08.05. 11:08:00

Nyomozás indult Kiskunhalason egy kislány halála ügyében, a kétéves gyerek, akit vasárnap életveszélyes állapotban vittek a helyi kórházba, hétfőn elhunyt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mihályné Bornemisza Eleonóra közleménye szerint a kislányt vasárnap délelőtt egy kiskunhalasi lakóház udvaráról vitték a kórházba.A rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

Egy áramtolvaj cigánycsaládnál történt a tragédia, miután hiányzott a szigetelés arról a kábelről, melyet a felsővezetékre csatlakoztatva bevezettek a házukba. A kislány ezt fogta meg, a helyi kisebbségi önkormányzat vezetője szerint viszont a szülők azonnali letartóztatása - ami persze nem történt meg - helyett a családvédelmi szolgálat felelősségét is kellene vizsgálni.

Külön zseniális a nyilatkozó cigány férfi azon érvelése, hogy az iskola miatt rendszeresen mosni kell a gyermekek ruháit, ezért kellett a lopott áram.

Merthogy köztudott: kézzel nem lehet mosni, a tiszta ruha a XX. század nagy fejlesztése volt…

 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink