RSS
Keresés
[MenuItem:Text,Hirmix]
Berúgta a cigány ajtót, majd csodálkozott, amikor megszólalt a riasztó
kemma.hu 2014.08.21. 13:36:00

Betörés miatt be kellett volna vonulnia a börtönbe I. Zsoltnak, de jobb elfoglaltságot talált magának: betört egy újabb házba.A tatabányai férfit július 31-én már tetten érték a rendőrök Komáromban, miután betört egy családi házba és onnan eltulajdonított egy kézitáskát, benne készpénzzel. A bíróság másnap jogerős fegyházbüntetésre ítélte I. Zsoltot. A letöltendő büntetés mellett a bíróság arról is tájékoztatta a férfit, mikor és hol kell azt megkezdenie. A 33 éves férfi ezután szabadon távozott haza Komáromból Tatabányára.
 
Két nappal később I. Zsoltot újra elfogták a rendőrök, ezúttal Tatabányán. A gyanú szerint egy családi házba tört be. Egy mozdulattal berúgta a ház bejárati ajtaját, de nem tudott semmit ellopni, mert megszólalt a riasztó. Volt, aki látta a tettest. A szemtanú által megadott személyleírás alapján a tatabányai egyenruhások átkutatták a környező utcákat. A járőrök a bűncselekmény helyszínétől nem messze elfogták a gyanúsítottat.

A nyomozók augusztus 4-én visszavitték a gyanúsítottat a bűncselekmény helyszínére, ahol beismerte további két bűncselekmény elkövetését.

I. Zsolt elmondta, hogy július 9-én és július 29-én két másik tatabányai házba is betört. A Tatabányai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, a bíróság pedig 2014. augusztus 6-án elrendelte előzetes letartóztatását.

 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink