RSS
Keresés
[MenuItem:Text,Hirmix]
Bilincsben a küldeményekkel „eltévedt” postás
police.hu 2014.08.19. 12:05:00

Nem kézbesítette a rábízott küldeményeket, illetve a készpénzt az egyik debreceni postás. A nyomozók a férfit Budapesten fogták el. A Debreceni Rendőrkapitányság - őrizetbe vétele mellett - sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást az „eltévedt” kézbesítővel szemben.A nyomozás adatai szerint 2014. augusztus 13-án, 19 óra 30 perc körüli időben az egyik debreceni posta vezetője arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy az egyik alkalmazottja a rábízott küldeményeket, illetve készpénzt nem kézbesítette a címzetteknek.

A feljelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást a 32 éves férfi felkutatása érdekében.

A debreceni nyomozók M. Sándort 2014. augusztus 18-án, 15 óra 45 perckor, Budapesten fogták el. A rendőrök a gyanúsítottnál megtalálták a rábízott készpénz egy részét, amelyet lefoglaltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság - őrizetbe vétele mellett - sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a debreceni lakossal szemben.

 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink