RSS
Keresés
[MenuItem:Text,Hirmix]
Lányok raboltak
police.hu 2014.08.06. 13:51:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - őrizetbe vételük mellett - H. K. 14 éves és N. H. 17 éves budapesti lakosok ellen, valamint orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. P. 16 éves budapesti lakos ellen.A nyomozás adatai alapján a két lány 2014. július 28-án, 23 óra körüli időben a 61-es villamosjárat Budapest XII., Nyúl utcai megállójánál leszállt a járműről, majd a 17 éves fiatal a nyitott ablakon benyúlt és kitépte egy buszon utazó hölgy nyakából arany nyakláncát. A bűncselekmény elkövetése után elszaladtak a helyszínről. Az ékszert 16 éves társuk értékesítette.

A hegyvidéki rendőrök beazonosították a három fiatalt. A 14 éves gyereket 2014. augusztus 3-án, másik két társát 2014. augusztus 4-én fogták el lakhelyeiken.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a lányok előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink