RSS
Keresés
[MenuItem:Text,Hirmix]
Rablás Szegeden
police.hu 2014.08.09. 14:54:00

Egy - eddig ismeretlen - férfi 2014. augusztus 8-án, 12 óra 38 perckor bement Szegeden, a Kálvária téren lévő egyik dohányboltba és az eladót késsel megfenyegetve arra szólította fel, hogy a bevételt egy kisméretű, fekete táskába tegye bele, amit a pultra dobott. A bolt alkalmazottja a kasszában lévő készpénzt átadta a férfinek, aki ezt követően kisétált az üzletből és egy kerékpárral a Huszár utca irányába menekült.A támadó fejét és arca egy részét a rajta lévő kabát kapucnijával takarta el. Távozásakor egy vásárló lépett be a dohányboltba, akinek az eladó jelezte, hogy rablás történt.

A rablás elkövetőjének személyleírása: körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, fiatal férfi. A bűncselekmény elkövetéskor sötétkék-piros színű kapucnis felsőt, farmer halásznadrágot és edzőcipőt viselt. A gyanúsítottról az üzlet kamerája felvételt készített.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Továbbá várja a Szegedi Rendőrkapitányság annak a szemtanúnak a jelentkezését, aki az elkövető távozásakor érkezett a dohányüzletbe.

 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink